Groepsworkshop en meelopen

De meeloopdagen zijn fotoshoots waarbij ik alles organiseer van leuke modellen, kledij en locatie. Ideaal om je portfolio uit te breiden en een heleboel tips mee te krijgen! Iedereen is welkom, van hobby tot professioneel, ook alle andere takken van de fotografie om eens te proeven van de paardenfotografie! Ideaal is wel als je weet hoe je toestel werkt en hoe je je toestel moet instellen zodat we meteen het fotograferen kunnen beginnen. Indien dit nog een groot probleem is kan een privé workshop misschien iets interessanter zijn voor je. Op een meeloop leer ik je vooral hoe ik te werk ga van kadreren, locatie spotting en aansturen van de modellen. Er wordt vaak gewerkt met een focus op een bepaald thema.

Workshops zijn dagen waarop ik je een intesieve leerdag geef. Geen geheimen meer! Leer alles van begin tot einde hoe een foto is tot stand gekomen. Hier neem ik je mee in de theorie, fotografie en de nabewerking. Een totaalpakket waarmee je zelf nadien aan de slag kunt. Dit is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, maar wordt wel aangeraden de basisinstellingen (ISO, sluitertijd en diafragma) van je camera te weten in te stellen. Ook heb je basiskennis van photoshop (en lightroom) nodig om deze te volgen.

  • Prachtige locaties
  • Geschikte modellen
  • Leerrijke en leuke belefenis

Heb je ook zoveel zin om op pad te gaan?
Schrijf je dan zeker in of stel je vraag hier!

strandbefore-moeder-en-veulen strandafter-moeder-en-veulen

Prive workshops

Privé workshops fotografie of/en photoshop zijn zeker mogelijk. Deze workshops zijn voor de beste begeleiding steeds helemaal op maat ingedeeld. Zo kunt u als beginner tot gevorderde terecht bij mij voor een workshop. Voor de locatie van een privé workshop kan u zelf kiezen om tot Brugge te komen of om mij tot bij u te laten komen. Betaling gebeurd steeds op voorhand, dit kan met een voorschot van 50% of meteen het hele bedrag betalen. Heb je vragen of interesse om een privé workshop te volgen? Aarzel dan zeker niet om te contacteren!

Prijzen prive workshops

Workshop fotografie
249
1 op 1
3,5u
Theorie + Fotografie
Incl Mini SOS Guide
Incl BTW
Workshop photoshop
299
1 op 1
3,5u
Adobe Lightroom + Photoshop
Incl Workshop opname video
Huren MacBook + 30€
Incl BTW
Combi Dag workshop
499
1 op 1
8u
Theorie + Fotografie + Lightroom & Photoshop
Incl Mini SOS Guide
Incl Workshop opname video
Huren MacBook + 30€
Incl BTW
Before-glitter-and-glamour-blackfoto-paardenfotografie-ellen-sonck-photography After-glitter-and-glamour-blackfoto-paardenfotografie-ellen-sonck-photography