Prive workshops

Privé workshops fotografie of/en photoshop zijn zeker mogelijk. Deze workshops zijn voor de beste begeleiding steeds helemaal op maat ingedeeld. Zo kunt u als beginner tot gevorderde terecht bij mij voor een workshop. Voor de locatie van een privé workshop kan u zelf kiezen om tot Brugge te komen of om mij tot bij u te laten komen. Betaling gebeurd steeds op voorhand, dit kan met een voorschot van 50% of meteen het hele bedrag betalen. Heb je vragen of interesse om een privé workshop te volgen? Aarzel dan zeker niet om te contacteren!

Prijzen prive workshops

Workshop fotografie
249
1 op 1
3,5u
Theorie + Fotografie
Incl Mini SOS Guide
Incl BTW
Workshop photoshop
299
1 op 1
3,5u
Adobe Lightroom + Photoshop
Incl Workshop opname video
Huren MacBook + 30€
Incl BTW
Combi Dag workshop
499
1 op 1
8u
Theorie + Fotografie + Lightroom & Photoshop
Incl Mini SOS Guide
Incl Workshop opname video
Huren MacBook + 30€
Incl BTW
Before-glitter-and-glamour-blackfoto-paardenfotografie-ellen-sonck-photography After-glitter-and-glamour-blackfoto-paardenfotografie-ellen-sonck-photography

Groepsworkshop en meelopen

De meeloopdagen zijn fotoshoots waarbij ik alles organiseer van leuke modellen, kledij en locatie. Ideaal om je portfolio uit te breiden en een heleboel tips mee te krijgen! Iedereen is welkom, van hobby tot professioneel, ook alle andere takken van de fotografie om eens te proeven van de paardenfotografie! Ideaal is wel als je weet hoe je toestel werkt en hoe je je toestel moet instellen zodat we meteen het fotograferen kunnen beginnen. Indien dit nog een groot probleem is kan een privé workshop misschien iets interessanter zijn voor je. Op een meeloop leer ik je vooral hoe ik te werk ga van kadreren, locatie spotting en aansturen van de modellen. Er wordt vaak gewerkt met een focus op een bepaald thema.

Workshops zijn dagen waarop ik je een intesieve leerdag geef. Geen geheimen meer! Leer alles van begin tot einde hoe een foto is tot stand gekomen. Hier neem ik je mee in de theorie, fotografie en de nabewerking. Een totaalpakket waarmee je zelf nadien aan de slag kunt. Dit is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, maar wordt wel aangeraden de basisinstellingen (ISO, sluitertijd en diafragma) van je camera te weten in te stellen. Ook heb je basiskennis van photoshop (en lightroom) nodig om deze te volgen.

  • Prachtige locaties
  • Geschikte modellen
  • Leerrijke en leuke belefenis

Heb je ook zoveel zin om op pad te gaan?
Schrijf je dan zeker in of stel je vraag hier!

Glitter_And_Glamour_workshop_ellen_sonck_photography

Glitter & Glamour Workshop

26-03-2023 09:00 08:00 Oostkamp-Brugge

Altijd al eens willen weten hoe een Glitter & Glamour shooting er aan toe gaat? Hoe het start? Waarop gelet moet worden? Hoe je de glitters of bladgoud best aanbrengt? Er zijn nog een heleboel vragen die je in deze workshop beantwoordt zal krijgen! In deze workshop neem ik je mee naar het maken van blackfoto's met natuurlijk licht, waarbij glitters of bladgoud worden aangebracht. Er worden 3 totaal verschillende modellen voorzien.

In deze workshop is er ruimte voor theorie, fotografie, lunch en de nabewerking van een foto van begin tot eind. Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, echter is het kunnen (manueel) instellen van de camera wel aangeraden. Deze workshop is inclusief een mini-guide en een video-opname van het nabewerken, Zo is het mogelijk om ook zonder laptop/computer de nabewerking te goed volgen, waarna je het thuis zelf kan toepassen op je eigen tempo. Alles wordt uitgelegd, geen geheimen meer!

Wat heb je nodig?

  • Spiegelreflex of systeemcamera
  • Zoomlens 70-200mm / primelens 135mm
  • Laptop met Adobe Lightroom en Photoshop (Niet noodzakelijk tijdens de workshop zelf)

Welk niveau?

  • Alle niveaus welkom! Je haalt het meeste uit de workshop als je zelf de instellingen kan zetten van je toestel.

Prijzen zijn incl BTW

strandbefore-moeder-en-veulen strandafter-moeder-en-veulen