Klantenzone

De klantenzone

Hier kunnen klanten foto's bekijken na een shoot om bij te bestellen. Elk heeft een eigen beveiligde pagina met een wachtwoord die aan de klant wordt gegeven zodat deze enkel voor de klant zichtbaar is. De foto's die te bezichten zijn, zijn onbewerkt, gewatermerkt en mogen IN GEEN ELK GEVAL OPENBAAR GEBRUIKT WORDEN.
De nabestelpagina staat 1 maand online, geleve dan ook binnen deze tijd de keuze door te geven.
Na uw keuze worden alle niet bestelde/ontvangen foto's verwijderd.
Wel kan ten alle tijde de ontvangen foto's opgevraagd worden of een bestelling voor drukwerk gevraagd worden.

Bestellen

Momenteel wegens het opnieuw heropstarten na ziekte lopen de wachtijden uit. Mijn exuces voor dit ongemak.
De levering van drukwerk is 2 maal per maand, afhankelijk van hoeveel bestellingen er zijn kan dit sneller zijn of lager duren. Alle drukwerk wordt bij mij geleverd om bij mij opgehaald te worden. Dan ben ik zeker met de kwaliteit van de drukken. Indien je aan huis wenst te leveren kan dit mits vervoerskosten.
Bewerken van foto's vraagt enige tijd voor de gewenste kwaliteit, dit kan de levering van de bewerkte foto's tot 4 weken lang duren. In drukke perioden kan dit tot 8 weken oplopen. Geleve hier rekening mee te houden!

Kies zelf uw foto's!

Alle foto's kunt u zelf kiezen.
U kan meteen extra foto's bestellen, zo verlopen de bestellingen vlotter.
Voor de moeilijke beslissers kan ik ook de foto's zelf kiezen indien gewenst.
Foto's die niet door u zijn gekozen, mag ik alsnog zelf bewerken en gebruiken.

Hoe je foto's kiezen?
Dit kan door de foto aan te duiden als favoriet, daarna krijgt je een overzichtje van je gekozen foto's en kan je nog bij bestellen of net enkele foto's uit halen. Wil je een foto afgedrukt? Dan kan je dit ook mooi bij de foto vermelden. Heel simpel! Klaar met kiezen? Dan kan je de knop "bestellen" aanklikken en krijg je een bevestiging van je keuze foto's. Hierna kan je dus nog een factuutje krijgen van mij met je extra gekozen foto's of de foto('s) die je gedrukt wilt.

Prijzen

Alle prijzen van nabestellingen krijgt u in de info-mail met de preview en paginagegevens.
Prijzen van drukwerk kunnen steeds aangepast worden indien de prijzen verhoogt zijn bij de drukker, want dan moet ik ook aanpassen.