KWPN_Bamaris

Bamaris

Bamaris is mijn paard die ook altijd graag voor de lens staat.
Hier even wat korte informatie over haar:

Bamaris is een bruine merrie van 5 mei 2006 en 1m64 groot.
Ze is een zeer lieve en blije merrie die graag haar truukendoos boven haalt, want vrijheidsdressuur is een van de dingen die ze het allerliefste doet. Ze is erg slim en weet vaak exact wat van haar gevraagd wordt, al is en blijft ze een merrie met haar streken. Ze is algemeen rustig van karakter, maar wie te veel energie heeft moet dan ook even de benen strekken. Ook op verplaatsing weet ze haar goed te gedragen. Samen staan we vaak ook als model voor collega's, dan zet ze ook graag haar beste beentje voor. Samen doen we voornamelijk dressuur, springen, grondwerk, wandelen en vrijheidsdressuur. Ons doel is plezier hebben en verschillende takken in de sport leren kennen.


Gemaakt door: Mandy Roeting

Boeken voor een shoot

Bamaris heeft zich al bewezen haar goed te gedragen tijdens fotoshoots met anderen, daarom staat zij nu ook paraat als modelpaard voor wie een fotoshoot wilt met een paard zonder zelf een paard ter beschikking te hebben. De kosten hiervoor zijn €30 voor het huren en volledig klaarmaken + de vervoerskosten van het paard naar een mooie locatie.

Bamaris is enorm op mij gericht na al die jaren maar ze heeft intussen ook getoont dat ze goed luisterd naar vreemden indien je duidelijk bent met wat je vraagt aan haar. Met een koekje in je hand doet ze alles voor je met plezier. Enige is dat je geen schrik mag hebben, daarom nodig ik je dan ook graag uit om eerst te komen kennismaken op voorhand. Zo leer je elkaar al kennen en gaat het zeker goed op de shoot gaan. Indien je liever een pony of ander type paard waar je mee op de foto wilt voor een fotoshoot bij mij, kan ik dit altijd voor u regelen zonder meerprijs aan mij. Wel vraag ik om een bedanking te geven aan de mensen die hun paard ter beschikking willen stellen.

Boeken voor een show

Bamaris en ik zijn ook te boeken als u een leuke luchtige vrijheidsdressuur show wilt op uw eigen evenement zoals een opendeur. Onze vraagprijs om te komen zijn de vervoerskosten om tot bij u te geraken. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Model voor fotografen

Samen (of Bamaris alleen) zijn we ook zeker te vinden om als model te staan voor het uitwerken van portfolio ideeën en merken. We kunnen steeds op verplaatsing komen en meehelpen voor het uitwerken. Indien je ons als model wilt mag je ook zeker contact op nemen. Indien we foto's ontvangen kunnen we deze ook zeker delen op de instagram pagina @kwpn_bamaris.

Foto: Sorelle Photography

Foto: Mandy Roeting Photography

Foto: Minh Dan Vu Photography

Foto: Luki Photography

Foto: Kim Cornelli Photography

Foto: Maryline Verstraeten Photography

Foto: Kim Cornelli Photography

Foto: Bieke Sameyn Photography

Foto: Ellen Sonck Photography

Foto: Anemoi Tales Photography

Foto: lcpd.be

Foto: Bieke Samyn Fotografie.